Be med 24-7

Jesus vandrade med lärjungarna under ca tre år på jorden. Under den här tiden frågade lärjungarna inte hur man startar församlingar, hur man tränar lärjungar, hur man predikar eller hur man evangeliserar. Det de frågade Jesus var om han kunde lära dem att be (Luk 11). De vandrade med Jesus och verkade ha insett att bönen var nyckeln till Jesus tjänst. 

24-7 är kända för en modell, och på ett sätt är det inte konstigt. Vi är till viss del också en modell. Som namnet antyder så ber man 24h i 7 dagar och har därmed bett dygnet runt i en vecka. Därefter tar modellen dock slut. Det är inget unikt med 24-7, stora delar av företagsvärlden använder det. Vår längtan är att hjälpa människor att komma i kontakt med Jesus. Vi tror inte att det finns bättre eller sämre sätt. Vi tror på mångfald och vill vara en resurs där kyrkans fulla skatt av uttryck får inspirera och utmana.

Vi kommer gärna och inspirerar er om ni önskar. Det kan vara att dela vittnesbörd i en gudstjänst eller ungdomsgrupp, en predikan om bön eller träning/workshop kring bön på olika sätt. Vi är allt ifrån teologer till förkunnare, lovsångsledare till konstnärer. Vissa av oss arbetar i kyrkans medan andra jobbar med de mest vanliga och ovanliga jobben. Gemensamt har vi alla en längtan efter att få ett möte med Den Levande Gudens son Jesus Kristus.

Vill du registrera ett bönerum – gå in på länken för att registrera ditt bönerum:
            https://www.24-7prayer.com/prayerrooms

Där finner du även massa bra resurser. Pete Greig skrev en bön att användas för att bemot viruset Covid-19, Här finns den på svenska som bilder i PDF-format: 

            https://www.24-7prayer.com/a-coronavirus-prayer

Och här som en timmes böneguide med bönestationer/kreativ bön:

            https://www.24-7prayer.com/60-minute-coronavirus-prayer